Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Srecko Sekulovic: „Sunt satisfăcut de modul în care ne-am comportat”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
04.04.2014

“Tigrii” vin după o proaspătă victorie în faţa “urşilor” de la Timba Timişoara. Aşa cum a promis, tehnicianul gazdelor a făcut o rotaţie constantă şi a mizat mai mult pe jucătorii care au prins minute pe teren mai rar în acest sezon regulat.

După cum ne-am aşteptat, a fost un meci mai uşor pentru noi. Este greu să motivezi jucătorii acum deoacere a fost ultimul meci. Sunt satisfăcut de modul în care ne-am comportat în această seară, am jucat bine, am câştigat şi nu s-a accidentat nimeni. Sunt satisfăcut şi de jucătorii care deobicei nu prind minute pe teren, iar în aceasta seara mi-au demonstrat că mă pot baza pe ei pentru play-off.

Mureşenii s-au impus cu scorul de 123-81.

Foto: Jeff Warder

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    jucatori
    S-a vazut ca avem jucatori din afara nucleului de baza care pot pune osul la treaba: Lupusavei, Navickas, Paltinisanu, Jakab (surpriza placuta) chiar si Mihuti. E nevoie doar de o singura conditie: cei trei care le place tot timpul cu mingea: Martinic, Jelenic si Ivanovic sa mai vada si ceilalti jucatori de pe teren. Baczo e o gluma proasta in ceea ce priveste jocul de baschet.
    Din pacate presimt ca Sekulovic il va prefera in playoff pe Ciric, care e nerefacut complet si in general un jucator lent, in dauna lui Brown, singurul nostru jucator rapid si atletic.

    cu 10 ani în urmă (04.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Uite de-aia...
    Vezi, de-aia nu suntem noi antrenori ! În înșiruirea ta de jucători individualiști, eu aș face o modificare (două ?) : l-aș scoate pe Martinic și l-aș introduce pe Brown ...
    P.S. 1: Referitor la Martinic, faptul că anul ăsta a înscris mai puțin decât în sezoanele anterioare, se datorează tocmai faptului că Srecko l-a „întrodus” în jocul de echipă, nu mai face ce făcea la C.S.M. București (adică exact ceea ce vroia).Părerea mea, desigur !!!
    P.S. 2: Hai să mergem pe mâna lui Sekulovic !!!

    cu 10 ani în urmă (04.04.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    ...
    Bineinteles ca merg si eu pe mina lui Sekulovic, a demonstrat ca este probabil cel mai bun antrenor din campionat. Dar nu pot remarca faptul ca pe unii jucatori ii trateaza cu manusi (vezi cei trei de mai sus) iar restul sunt apostrofati la orice greseala.
    Referitor la Martinic, nu zic, o fi evoluat fata de jocul lui de la CSM, dar tot e un mare individualist. Nu l-am tinut pe Ceskovic pe motiv ca e egoist, cu ce ne-am ales in loc? Printre altele, eu zic ca stilul lui de joc, acceptat tacit de antrenor, l-a scos din mina pe Peciukas.
    Pe de alta parte Brown are o situatie ingrata, la cit timp mai are la dispozitie cind primeste mingea nu poate sa faca nimic altceva decit sa arunce la cos.

    cu 10 ani în urmă (04.04.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    muresu...
    Anul acesta cred ca ne bazam pe indivualitati nu pe echipa, ca anul trecut ... scuze dar asa vad eu .. depindem prea mult ca unii jucatori sa fie in forma. dar majoritatea sint inconstanti.
    Oricum ... sper sa prindem finala

    cu 10 ani în urmă (05.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!