Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stanimir Marinov: „La Pitești tribunele sunt mereu pline”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
20.01.2019

stanimir marinov pitesti cluj

U-BT Cluj va debuta în Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul celor de la BCM U Pitești, într-o partidă care se dispută duminică, 20 ianuarie, cu începere de la ora 20:00.

Internaționalul bulgar, Stanimir Marinov, a prefațat meciul contra argeșenilor.

„Cred că următorul meci va fi unul destul de dur. Jucăm la Pitești, unde tribunele sunt pline. Au arătat că au potențial, au jucători străini buni, cu experiență. Sunt o echipă care stă bine la recuperare. Noi vom lucra însă la problemele noastre din trecut, le vom rezolva și trebuie neapărat să câștigăm”

El a vorbit și despre Top 6:

„În această fază contează mentalitatea, contează caracterul echipelor. Oricare dintre echipele care arată o mentalitate de învingători o să iasă în top și acesta este scopul acestei faze, să câștigăm oricare din aceste meciuri și să fim în fruntea clasamentului”

Stanimir Marinov a vorbit și despre atmosfera de la derby-ul cu CSU Sibiu și a cerut fanilor clujeni să fie prezenți în număr tot mai mare la orice meci, indiferent de numele adversarului:

„A fost primul meu aici cu o asemenea atmosferă. Înțeleg că a fost un fel de derby, pentru că Sibiul a avut fani grozavi la meci și fanii noștri le-au dat o replică pe măsură iar sala a fost plină. Eu cred că trebuie să avem o atmosferă de acest fel mai des. Nu înțeleg de ce oamenii nu vin la fel și la alte meciuri. Cred că dacă am avea o astfel de atmosferă la orice meci, ne va ajuta foarte mult în lupta pentru titlu.”

Stanimir Marinov a ajuns în această vară la U-BT Cluj. El a adunat în 14 partide, medii de 9.9 puncte, 4.3 recuperări și 3.4 pase deicisive, toate pentru o cotă a eficienței de +11.5 pe meci 

Partida dintre BCM U Pitești și U-BT Cluj va putea fi urmărită pe Digi Sport 4.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!