Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM și BC Mureș încep lupta pentru marea finală

Ionuț Greere

Ionuț Greere
28.04.2015

LNBM

Play-off / Semifinale

M1: Miercuri, 29 aprilie - Ora 18:00

DigiSport 2

M2: Joi, 30 aprilie - Ora 19:45 

DigiSport 2

Sala Polivalentă, București

  Fișa M1 / Fișa M2  

Steaua CSM și BC Mureș Tg. Mureș se vor întâlni într-una din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Steaua CSM EximBank a trecut in primul tur din play-off in minimum de meciuri de CSM-U Oradea cu scorul  de  3-0, dar meciurile au fost foarte echilibrate și adjudecate de elevii lui elevii lui Niksa Bavcevic la mare luptă.  Bucureștenii au câștigat în Polivalentă cu 80-79 si 79-77, însă de fiecare dată orădenii au avut ultima posesie. În meciul de la Oradea, Steaua a câștigat cu 91-86.

BC Mureș vine după un scurt 3-0 cu U BT Cluj-Napoca. Mureșenii și-au ușurat misiunea după ce au câștigat ambele dispute de pe malul Someșului, 81-77 si 74-67. Meciul al treilea a revenit alb-albaștrilor cu 94-76.

În sezonul regulat cele două s-au impus în fieful celeilalte echipe. Steaua s-a impus cu 86-78 la Târgu Mureș. În retur BC Mureș și-a luat revanșa și a câștigat la București cu scorul de  76-65.

Primele două partide vor avea loc în Sala Polivalentă din Capitală. Meciul 1 al seriei va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 18:00, în timp ce, a doua confruntare va avea loc joi, 30 aprilie, ora 19:45. Ambele jocuri vor fi transmise în direct de DigiSport 2.

După meciurile de la București, seria se va muta la Târgu Mureș pentru jocurile 3 și 4, programate pe 6 și 7 mai, iar mai apoi, dacă va fi nevoie, decisivul se va juca în data de 11 mai din nou la București. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!