Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2017

Steaua CSM EximBank învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 85-70 (26-12, 8-22, 33-21, 18-15)

De la Steaua CSM EximBank s-au remarcat: Marius Runkauskas cu 21 puncte (5x3), 4 recuperări și 6 pase decisive, Levente Szijarto cu 17 puncte (4x3), o recuperare și 3 pase decisive și David Dudzinski cu 15 puncte (2x3) și 4 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Martin Gilbert Zeno cu 18 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, Andrei Mandache cu 14 puncte (4x3), 4 recuperări și 4 pase decisive și Sean Antwan Barnette cu 13 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Hai ca am ras bine. La o adica, penibilitatea asta de meci ii ofera lui musiu Achim sa-si demonstreze taria-n glanda cu afirmatiile legate de "batem Clujul cand va trebui". Asta cu conditia sa trecem de probabil Timisoara. Oricum, ideal ar fi ca la sfarsitul sezonului sa nu-i mai vedem pe aici pe el sau pe alde Franklin sau Petrisor. Ce-i prea mult strica.

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Se trage linie
    În proporție mare suntem pe locul 4, loc de altfel meritat, si cu putin noroc putem ajunge in semifinalele. Dar în momentul asta nu mai îmi doresc acest lucru întrucât am demonstrat cu vârf și îndesat că suntem impotenti în fața Cj. Probabil aici s-a si terminat un sezon chinuitor pt noi. Rămânem doar cu figura europeană... Remaniere esențială a lotului în sezonul viitor, în care nostalgia cooptarii jucătorilor să nu mai existe. Am adus doi pensionari în locul unui point guard de valoare. Vinovati?...

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Noa....
    in week-end s-a schimbat ora....ceasul (ptr. Play Off) s-a schimbat mai demult....am mai zis- o...acum bate TAC-TIC...
    pentru mai multi, mai putin la poalele Feleacului ( si poate in orasul lui Herman )
    Si de-ar fi "sa murim" undeva, pe drumul spre No.1, macar s- o facem frumos si cu onoare...ptr Maria-sa BASCHET...Sa fie !!!

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danastan :

    Jos Micinic!
    Oradea ramane o echipa importanta in baschetul romanesc!Sa asteptam play off si abia atunci sa tragen concluzii pripite! Are in staf bun antrenor cum nu cred ca va mai avea vreodata. Si asta se va vedea cand se va asterne linistea in Sala Sporturilor! Singurul care trebuie sa plece de acolo este Adrian Micinic care nici de maturator nu e bun darmite sa tina in site si o comunicare inteligenta cu sustinatorii Oradei. In ingamfat cu posibilitati intelectuale reduse. El e cel care strica imaginea clubului Campion al Romaniei. Bagati sange proaspat in zona asta. Fortza Oradea

    cu 7 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!