Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank a încheiat sezonul pe locul trei

Paul Olar

Paul Olar
26.05.2016

Steaua CSM EximBank și-a adjudecat medaliile de bronz miercuri, după ce a trecut în finala mică a Ligii Naționale de U-Banca Transilvania. Seria s-a încheiat cu 2-0 la general, iar ultima dispută a avut scorul de 63-61.

Într-o atmosferă anostă, cele două grupări nu s-au întrecut în reușite spectaculoase pe tabela de marcaj. Clujenii au fost mai inspirați și au mers în minutul 13 la 25-17. Steaua a răspuns și chiar a preluat conducerea, 29-31, după un coș înscris de Bill Amis din spatele arcului de cerc.

Chiar dacă U-BT s-a mobilizat să intre la cabine în avantaj, bucureștenii au rămas la cârma jocului, 48-55 în minutul 31. Kyndall Dykes și Filip Adamovic au readus speranțele în tabăra amfitrionilor, însă trupa lui Claudiu Fometescu a gestionat eficient finalul.

Bill Amis a contabilizat 18 puncte și 7 recuperări. Marko Marinovic a pus pe tabelă 11 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Nikola Malasevic și Titus Nicoară și-au ajutat colegii cu câte 8 puncte fiecare.

În replică, Cătălin Baciu s-a remarcat cu 16 puncte și 8 recuperări.

*Foto: Ármán Noémi/noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!