Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank câștigă restanța cu Gaz Metan Mediaș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.03.2014

Steaua CSM EximBank a câștigat restanța din etapa a 16-a cu Gaz Metan Mediaș, scor 80-55 (18-7, 20-16, 23-12, 19-20). 

Cei mai buni jucători ai confruntării au fost G. Gallimore cu 17 puncte, respectiv S. Bogavac cu tot atâtea puncte puse pe tabela de marcaj. 

Vom reveni cu cronica partidei!


După primele 20 de minute ale disputei dintre Steaua CSM EximBank București și Gaz Metan Mediaș, gazdele sunt în avantaj pe tabelă, scor 38-23 (18-7, 20-16). Meciul face parte dintr-o restanță din cadrul etapei a 16-a din Liga Națională. 

Remarcații primei părți au fost G. Gallimore de la Steaua cu 9 puncte puse pe tabela de marcaj, respectiv S. Bogavac de la Mediaș cu 8. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!