Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank cere opinia propriilor fani

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.04.2017

Steaua CSM EximBank cere opinia suporterilor militari pentru a îmbunătății relația cu aceștia. Clubul militar a pregătit pentru fanii ei un chestionar de 10 întrebări, în care aceștia își pot spune părerea despre atracțiile și despre numulțumirile pe care le au la meciurile jucate în Sala „Mihai Viteazul”.

Clubul bucureștean recompensează primii 100 de suporteri care completează acest chestionar cu un tricou „OneBigArmy”, care vor fi înmânate la primul meci al Stelei din Sala „Mihai Viteazul”.

Chestionarul pregătit de Steaua CSM EximBank pentru fanii săi poate fi accesat AICI.

Steaua CSM EximBank este una dintre formațiile din Liga Națională de Baschet Masculin care este mereu în contact fanii săi. „Militarii” au organizat mai multe acțiuni pentru suporterii, cel mai important fiind „Joacă pentru Steaua”, iar un suporter a avut ocazia să fie jucător cu acte în regulă pentru o zi.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Clubul Steaua ar trebui sa-si puna (in primul rand) intrebarea daca acea sala(?) este la nivelul unui simplu meci de baschet la nivel de juniori! E la acelasi nivel cu sala noastra de la teatru din anii '90.Pentru meciul( meciurile) cu noi nu se poate gasi o alta locatie?

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU
    Ai dreptate, ar putea juca cu noi in polivalenta din Bucuresti care are o capacitate de 5300 de locuri,cred ca se gasesc vreo 500 de sibieni interesati de o deplasare la meciul 3.

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Linistiti-va
      Au anuntat ca o sa joace tot playoff-ul in sala lor. De abia sunt in stare sa o umple pe aia cu suporteri adusi de la fotbal, ce dracu sa caute la polivalenta...

      cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    • BC CSU Sibiu frank:

      CSU
      Sincer, alta varianta mai buna n-am gasit...doar n-or juca in sala noua a dinamovistilor....si de umplut sigur o vor umple, cu suporteri de la fotbal sau de altundeva...pacat ca baietii nostrii vor fi privati de sprijinul pe care l-au avut in meciurile cu Muresul....pentru ca sunt sigur ca multi ar merge la meciul 3.

      cu 6 ani în urmă (29.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Sa ne roage sa-i lasam sa joace si meciul 3 (eventual 4) la Sibiu:)))

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!