Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank rămâne invincibilă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.12.2014

Liderul Steaua CSM EximBank își continuă parcursul excelent din Liga Națională, după ce s-a impus în fieful „tigrilor” de la BC Mureș cu scorul de 86-78 (19-14, 17-31, 18-11, 32-22). Confruntarea a fost ultima din etapa cu numărul 10. 

Cei mai buni jucători de la Steaua în acest meci au fost T. Nicoară cu 23 de puncte și 8 recuperări, G. Ikonic 18 puncte și 6 recuperări, P. Barac 12 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, respectiv T. Watson cu 11 puncte și 10 recuperări. De partea cealaltă, de la BC Mureș s-au evidențiat M. Ceskovic cu 26 de puncte și F. Adamovic cu 20.

După această victorie de la Târgu Mureș, echipa din capitală are un bilanț de 9 victorii și nicio înfrângere, în timp ce ardeleni au la activ 3 meciuri câștigate și 6 pierdute. 

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului!

 


Baschetbaliștii de la BC Mureș Târgu Mureș sunt în avantaj pe tabela de marcaj după 20 de minute scurse din confruntarea cu Steaua CSM EximBank, scor 45-36

 

Dacă primul sfert a fost adjudecat de oaspeți cu 19-14, în secvența secundă mureșenii s-au impus cu un parțial categoric de 31-17. 

M. Ceskovic cu 17 puncte și F. Adamovic cu 10 au fost cei mai buni jucători ai trupei din Târgu Mureș în prima repriză, iar de la roș-albaștri s-au remarcat T. Nicoară cu 9 puncte și T. Watson cu 8 puncte și 8 recuperări. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet :

    suntem alaturi de BC Mures
    Cteva concluzii personale:
    - Respect Stanescu!. A reusit sa faca o adevarata echipa.
    - am si uitat cum este sa mai castigam in Jungle.Sper totusi ca Sekulovic sa nu plece. In sfertul 4 l-am vazut/ perceput cum isi dorea cu toata ardoarea aceasta victorie dar se pare ca mai mult nu putem.
    - cum este posibil ca totusi sa ne arbitreze cineva din Bucuresti? De multe ori unele faze litigioase chiar se negociau/ prezentau/ discutau intre arbitrii si Bakcevic.
    - care sunt totusi sponsorii actuali/ oficiali ai echipei BC Mures? Conducerea poate sa ne spuna sau sa cred ca nu exista sponsori?

    cu 9 ani în urmă (07.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!