Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM EximBank trece la pas de o echipă decimată a lui BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.11.2016

Steaua CSM EximBank a avut parte de o misiune facilă în fața unei echipe a lui BC Mureș lipsită de patru jucători străini dint totalul de cinci. Steliștii au câștigat clar primele trei sferturi, l-au cedat la o posesie pe ultimul, iar la final s-au impus cu scorul de 80-62.

Nikola Jevtovic a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 18 puncte la care a adăugat și 3 recuperări. Marius Runkauskas a terminat cu 13 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, iar David Dudzinski a înregistrat 12 puncte, 10 recuperăr și 3 pase decisive. De notat este faptul că antrenorul Claudiu Fometescu a utitlizat toți jucătorii trecuți pe foaie pentru meciul cu BC Mureș.

BC Mureș nu s-a putut baza pe serviciile lui Mohamed, Djapa, Barham și Kalve pentru partida din capitălă, aceștia intrând în grevă din cauza restanțelor salariale. Goran Martinica decis să evolueze pentru mureșeni și a fost cel mai bun om cu 18 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări. Dani Popescu a înregistrat 15 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări, iar Szabolcs Santa a totalizat 14 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!