Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM Eximbank, înfrângere cu campioana Cehiei

Eduard Popa

Eduard Popa
18.09.2017

steaua nymburk

Steaua CSM Eximbank București a încheiat cantonamentul din Polonia cu o înfrângere suferită duminică în fața campioanei Cehiei, CEZ Nymburk, scor 100-84.

Steliștii au început extrem de prost partida, au pierdut primele două sferturi (29-22, 30-16), iar la pauză s-au văzut deja conduși la 21 de puncte (59-38). Sfertul al treilea a aparținut elevilor lui Jukka Toijala, care au reușit să reducă ecartul la 11 puncte și să termine după 30 de minute la 14 puncte de adversari, scor 77-63. Cu toate acestea ecartul a fost destul de mare, iar CEZ Nymburk a reușit să câștige duelul la 16 puncte, 100-84.

Kendrick Ray a fost cel mai bun marcator pentru cehi, cu 32 de puncte. De partea cealaltă Marius Runkauskas a înscris 23 de puncte, cu 4 pase decisive și 5/10 de la 3 puncte. Brandon Taylor a adunat 16 puncte, 9 pase decisive dar și 7 turnovers, în timp ce Lapornik a înscris 11 puncte și Iuri Fraseniuc 10.  

Cu o zi înainte steliștii câștigaseră în fața celor de la Polski Torun, scor 78-67. 

*foto: facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!