Stiri

Steaua CSM Eximbank a încasat o înfrângere dură pe parchetul celor de la Trabzonspor

Eduard Popa

Eduard Popa
25.11.2015

trabzonspor_steaua

Steaua CSM Eximbank București a încasat încă o înfrângere dureroasă în deplasările din EuroCup, scor 82-67 pe parchetul celor de la Trabzonspor Medical Park.

Trabzonspor a început excelent partida, iar coșul de trei al lui Dwight Hardy la jumătatea primului sfert aducea un avantaj de 11-0 pe tabela de marcaj. În tot acest timp steliștii au comis șase turnovers. A urmat un parțial de 8-0 pentru „Roș-Albaștri”, prin punctele marcate de Gerald Lee, Titus Nicoară și Denis Ikovlev. Însă primul sfert s-a încheiat tot cu gazdele la timona partidei, ducând scorul la 18-10.

Sfertul doi a început la fel, cu echipa turcă la conducerea partidei. Cele 8 puncte consecutive ale lui Stipanovic au adus un avans excelent pentru Trabzonspor, scor 32-13. Două coșuri de trei puncte ale lui Marinovic au readus Steaua la o distanță rezonabilă, iar putback-ul lui Amis a pus pe tabelă ultimele puncte ale primei reprize, scor 42-28.

Din păcate pentru Steaua nici startul sfertului trei nu a fost unul reușit. Trabzonspor a început cu un run de 11-2, care a dus scorul la 53-30. Un coș al lui Nicoară a apropiat Steaua la 18 puncte, dar un three point play înscris de Kulig a păstrat diferența la mai mult de 20 de puncte. Un coș al lui Marinovic a pus scorul la 59-41 după trei sferturi.

Steaua nici la începutul ultimului sfert să recupereze dezavantajul de Trabzonspor și cu 7 minute rămase scorul era de 66-45. Până la finalul meciului elevii lui Șapera au reușit doar să reducă diferența finală la 15 puncte, scorul final indicând 82-67 pentru Trabzonspor.

Cel mai bun marcator al meciului a fost Andrija Stepanovic cu 16 puncte, Novica Velickovic a adăugat 13 pct iar Damian Kulig 12. De partea cealaltă Gerald Lee a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 15 pct, Marko Marinovic a marcat 11 pct, iar Chris Cooper și Bill Amis câte 10 fiecare.

Cu această victorie, Trabzonspor ajunge la 4 victorii și 3 înfrângeri, iar Steaua ajunge la 2 victorii și 5 înfrângeri. În celelalte partide din Grupa D UNICS Kazan s-a impus acasă în fața lui Banvit, scor 78-69, iar Buducnost a reușit o victorie categorică pe propriul parchet, scor 75-56.

Următoarea partidă din EuroCup pentru Steaua este tot în Turcia, pe terenul lui Banvit Bandirma. Trabzonspor va juca în deplasare la Podgorica, pe terenul lui Buducnost.

*foto: eurocupbasketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!