Stiri Cupa României Masculin

Steaua CSM are de recuperat 4 puncte în returul optimilor cu BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.09.2014

Cupa României

Optimi

Marți, 30.09.2014, Ora 19:00

Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”

 

Steaua CSM EximBank și BC Mureș joacă pentru accederea în sferturile de finală ale Cupei României, marți, 30 septembrie cu începere de la ora 19:00. Partida retur din optimile Cupei României începe de la scorul 68-64, așa cum s-a încheiat partida tur jucată la Târgu Mureș.

Partida retur dintre Steaua CSM și BC Mureș este deschisă oricărui rezultat, calificarea fiind departe de a fi stabilită după diferența de doar 4 puncte înregistrată în meciul de la Târgu Mureș.

Veteranii au fost jucătorii cheie în prima partidă. Pankracije Barac a fost cel mai bun stelist cu 17 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții și 5 posesii pierdute pentru 18 unități la eficiență. De la mureșeni, lituanianul Vaidotas Peciukas a fost principal artizan prin cele 13 puncte marcate la care a adăugat 4 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții pentru un indice al eficienței tot de 18 unități.

Steaua CSM a avut un mare plus în meciul tur la capitolul recuperări. Militarii au avut 45 de recuperări de echipă în timp ce mureșenii au prins în total doar 25 de mingi la panou. Marele minus pentru elevii lui Niksa Bavcevic a fost la mingile pierdute, Steaua comițând 25 de turnovers.

Steaua CSM EximBank și BC Mureș Târgu Mureș s-a mai întâlnit în 11 rânduri până acum. Bucureștenii conduc la limită, 6-5 la general. Totuși în ultimele cinci confruntări directe, BC Mureș Târgu Mureș a câștigat de trei ori în fața Stelei.

Așadar, lupta pentru calificare în sferturile de finală a României dintre Steaua CSM EximBank și BC Mureș Târgu Mureș va avea loc în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!