Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM primește vizita Constanței

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.11.2013

Liga Națională

Etapa 9

4-4 Fișa meciului 0-10

Steaua CSM București primește vizita lui Farul Constanța în cel mai previzibil meci al etapei a 9-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14. Partida opune două echipe cu condiții financiare radical diferite.

Gruparea pregătită de către Mladen Jojic vine după o victorie clară în fața Chiajnei, scor 94-67. Acest succes a întrerupt o serie de patru înfrângeri consecutive a formației pregătite de către Mladen Jojic.

În schimb, Farul Constanța a disputat două jocuri în ultima săptămână. Marinarii au pierdut, la București, cu BC Mureș și U Mobitelco Cluj-Napoca. Astfel, gruparea de la malul Mării Negre a suferit al 10-lea eșec consecutiv.

Este un meci în care nu se pot face comparații și care va fi adjudecat fără probleme de către gruparea pregătită de Mladen Jojic. Foarte probabil tehnicianul bosniac va rula întreg efectivul de jucători înscris pe foaia oficială, jucătorii folosiți mai puțin de obicei urmând să primească minute de joc.

Meciul este oficiat de o brigadă de arbitri alcătuită din Marius Epure, Alexandru Vasile și Costin Bogdănescu. Comisar din partea FR Baschet este Ioan Constantin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!