Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua CSM primește vizita lui Gaz Metan

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
09.03.2014

LNBM

Etapa XV

10 martie

20:00

11-10 Fișa meciului 8-12

 

Steaua CSM EximBank și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc luni, 10 martie, într-o restanță din etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, programată pentru ora 20:00.

Militarii încearcă să se apropie de locurile de play-off, iar confruntarea cu trupa lui Țenter pare un prilej bun de a recupera puncte. Steaua ocupă poziția a 9-a în clasament, cu 32 de puncte, iar situația din acea zonă este departe de a fi clarificată, bucureștenii așteptând pași greșiți din partea lui SCM Craiova, Energia Rovinari și BCM Pitești.

De cealaltă parte, medieșenii par resemnați în ceea ce privește șansele la play-off. Cu doar 28 de puncte după 20 de partide, Gazul are nevoie de o minune pentru a prinde un loc care asigură continuarea sezonului și după 5 aprilie. Tehnicianul Marcel Țenter și-a anunțat demisia după eșecul de la Sibiu, însă a revenit asupra deciziei și va rămâne la echipă până la sfârșitul sezonului.

Ambele formații vin după victorii obținute în fața unor outside­­ri, însă în coniții diferite. Dacă roș-albaștrii au trecut fără probleme, 87-53, de Farul Constanța, Mediașul a avut emoții pe final în fața lui Timba Timișoara, câștigând cu 86-81.

În meciul din tur, Steaua s-a impus la Mediaș cu 79-74.

Pentru gaziști ar putea reveni pe parchet Liviu Dumitru, care a reînceput antrenamentele după accidentarea de la începutul anului. În schimb, nu este sigură evoluția americanului Kyle Shiloh, care a fost menajat cu Timba din cauza unor probleme la genunchi.

Arbitrajul va fi asigurat de o brigadă formată din Alin Faur, Laszlo Bukuresti și Valentin Negrea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!