Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a acumulat a treia victorie în șase zile, la Constanța

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.03.2014

Liga Națională
Etapa 22

53 - 87
(14-15, 14-29, 11-27, 14-16) 

Sala Sporturilor Constanța

1-21 Statistica 11-10

Steaua CSM Eximbank s-a deplasat la Constanța pentru a disputa, în devans, partida din etapa a 22-a cu Farul.

Gazdele au marcat primii, prin Isleam, dar militarii nu au întârziat să răspundă și în șase minute și-au fabricat un avantaj de 15 puncte (5-15). În ultimele minute al primului sfert însă Farul a reușit 9 puncte consecutive și a echilibrat situația la 14-15 la sfârșitul sfertului. În actul al doilea însă Steaua a dominat mult mai clar și a înscris mai multe puncte în zece minute decât constănțenii în douăzeci. După pauză, Steaua a continuat galopul de sănătate de la 28-44 și a intrat în sfertul decisiv cu un ecart de 32 de puncte. Partida s-a încheiat cu scorul 53-87.

La echipa militară, nu a aevoluat Virgil Stănescu. În schimb, partida a marcat revenirea pe parchet a lui Mihai Paul. Cel mai eficient jucătoar a fost Greg Mangano, cu 21 de puncte, 5 recuperări, în timp ce Robert Nyakundi a reușit un double-double cu 14 puncte și 10 recuperări. Pentru Farul,Senai Isleam a reușit 8 puncte și 5 recuperări, iar Cezar Stănescu 15 puncte și 8 recuperări. 

Următorul meci al constănțenilor va avea fi cel din etapa a 23-a, cu Concordia Chiajna, iar Steaua va recupera lunea viitoare partida restantă cu Gaz Metan Mediaș.

Foto: BC Farul Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!