Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua a câştigat Memorialul Ziguli

Eduard Popa

Eduard Popa
24.09.2017

steaua pitesti

CSM Steaua Bucureşti a reuşit sâmbătă să câştige a doua ediţie a Memorialului Georgel Ziguli după ce a trecut în finala de gazdele de la BCM U Piteşti, scor 78-69.

Pe sferturi scorul a fost 31-9, 21-24, 12-16, 14-20. Cel mai bun marcator al Stelei a fost Brandon Taylor, cu 18 pct şi 7 pase decisive, Luka Lapornik a adunat 16 pct, Bobo Baciu 15 pct, iar Marius Runkauskas a reuşit 14 puncte.  De partea cealaltă, Andriy Agafonov a reuşit 23 de puncte, Nick Russel 16 puncte şi 6 recuperări iar Kostoski 12 puncte.

 Înainte de această partidă a avut loc finala mică dintre Phoenix Galaţi şi Dinamo. Moldovenii au reuşit să câştige cu scorul de 76-54. Miller şi Gugino au înscris câte 15 puncte pentru Phoenix, în timp ce la Dinamo cel mai bun marcator a fost Mircea Neagoe, cu 14 puncte.

*foto: facebook Steaua Baschet

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Pitesti
    Am inceput meciul foarte slab, primul sfert a fost un dezastru, apoi Steaua a parut sa nu forteze. Agafonov, un mare plus, un pivot de calitate. Marea problema pentru noi, cred ca va fi Troupe, nu e deloc intr-o forma sportiva foarte buna si nici determinare nu pare a avea, sper ca la meciurile oficiale sa se prezinte altfel. Sunt multe formatii puternice, Cluj, Steaua, Sibiu, Oradea, chiar si Craiova, cred ca e nevoie de al 6-lea jucator strain si in ehipa noastra.

    cu 6 ani în urmă (24.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Pitesti
      Cred ca e mult prea devreme sa tragem concluzii. Daca nu ma insel, echipa a jucat primul meci cu tot lotul. Sunt sigur ca daca Sapera incepea la fel cum a facut-o Steaua, fara U23 pe teren, alta era situatia. Noi am inceput cu Ciotlaus si alti 2 romani. In rest cred ca am aratat bine. Imi place Agafonov mult, multi spuneau ca nu va fi bun, Russell si modul in care se apara Nuutinen (Marinov nu a facut mare lucru). Cat despre Troupe e devreme sa zici ceva, e un jucator valoros. Nimeni nu vorbeste de patrunderile lui nefluierate de acesti arbitrii care au fost pe teren. S-au mai facut si de ras. Pana la urma, 9 puncte nu reprezinta mult, asta e diferenta intre Steaua si noi. Hai BCMU!

      cu 6 ani în urmă (24.09.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Lot
      Sunt f curios de echipa.am muncit ieri si nu am putut ajunge la sala.nu cr3d ca puteam emite pretentii i nfata stelei,mai ales in acest moment.daca nuutinen joaca 3,cred ca am mai putea aduce un strain pe poz 4 si sa poate juca si 5 in unele momente.dar probabil ca nuutinen poate juca si 4 si astfel e cam complet lotul.cam aglomerat pe poz 2 mi se pare.ma bucur ca "misca" russel.de acum intervine seriozitatea.cine e serios o sa joace bine ..cine nu,nu.adica nu vad normal ca dupa meciul de vineri ,anumiti jucatori sa iasa in pub stiind ca a 2.a zi au meci cu steaua.bine..probabil au vrut sa mai socializeze cu jucatori de la celelalte echipe.dar daca se odihneau sigur jucau mai bine si puteau iesi sambata

      cu 6 ani în urmă (24.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      jucatori
      Tu, daca ai termina serviciul si maine ai lucra, ar fi indicat sa nu iesi din casa? asta e putin absurd. e problema lor ce fac in timpul liber cred eu, clubul are grija cu asta, ca au iesit intr-un pub, mare lucru. Probabil nu stii, dar regretatul Dobrin al Pitestiului numai in carciumi statea si a fost geniu! Daca esti bun, esti bun oricum.

      cu 6 ani în urmă (24.09.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Da.
      Corect.probabil ca stii ca echipa care a jucat finala in 2007 iesea mereu ...si nimeni nu le zicea nimic.poa' sa faca ce.or vrea ...dar cand intra pe teren sa joace.

      cu 6 ani în urmă (25.09.2017)
    • tzontzolino:

      pfff
      Ba e problema ce fac cu timpul liber. Sunt sportivi nu cu job normal. Dar si noi nu e ok sa pierzi vremea in carciuma si sa ajungi rupt la serviciu a 2-a zi. Marele vostru geniu care statea numai prin carciuma a fost un "geniu" intr-o perioada cu cerinte minime care in ziua de azi zbura a 2-a zi de la club. Nivelul a crescut, cerintele a crescut. Personal i-as zbura pe cei prinsi in carciuma inainte de un meci.

      cu 6 ani în urmă (25.09.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Exact @tzontzolino
    Sunt sportivi profesionisti, platiti cu salarii destul de bune, pentru a da totul pentru echipa, atat in teren cat si in afara lui. Daca se intampla inaintea unui meci oficial, chiar era o mare problema. Sa nu uitam ce obiectiv avem anul acesta, acela de a juca o semifinala, ceea ce este destul de greu si se poate realiza doar cu munca si seriozitate. Daca rezultatele noastre nu vor fi peste cele de anul trecut, tinand cont ca avem un buget ok, cred ca la anul vom avea o echipa fara pretentii, banii vor merge catre fotbal!

    cu 6 ani în urmă (25.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Pitesti
      Sa fim optimisti, mie-mi place echipa. Am vazut-o in doua meciuri, dar in cel cu Steaua, cu exceptia primului sfert, mi-a placut. Speram sa fie bine. Hai Pitestiu'!

      cu 6 ani în urmă (25.09.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Precizare
    Jucatorii am spus.o ,cred ca au iesit doar sa socializeze si sa se relaxeze.nu mai stiu cat au stat,oricum nu mult.unii erau in treninguri..deci clar ca nu iesisera sa piarda noaptea.la inceput eram bucuros ca de.ai nostri nu erau.dar pe urma au venit si de la noi..coincidenta doar,a doua zi au fost cei mai slabi de pe teren.ei sigur probabil au baut vreo apa plata..o juma de ora sau o ora.dar eu ca suporter a doua zi cand am vazut scorul din primul sfert , evident m.a dus gandul la acea iesire.exceptand asta mie chiar imi place sa.i vad in oras de fiecare data ,de atatia ani . Gasesc ceva normal,dar parca nu da bine inainte de un meci ,chiar amical ,mai ales ca suporterii pitesteni chiar tin la acest trofeu.sa pastreze obiceiurile din anii trecuti si sa iasa dupa meci :) asa cum a spus renan mai sus,e posibil ca banii sa se duca catre fotbal de la anul.asa ca hai sa tragem anul asta tare,echipa sa joace bine ,sa avem rezultate si visul frumos sa continue.

    cu 6 ani în urmă (25.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!