Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua nu a dat nicio șansă Craiovei

Eduard Popa

Eduard Popa
28.01.2018

csm steaua scm u craiova

CSM Steaua Eximbank nu a dat nicio șansă celor de la SCM U Craiova și au trecut de olteni cu scorul de 90-79 în ultimul meci al etapei a XVI-a din LNBM.

CSM Steaua a început în formula Darwiche, Taylor, Marinov, Zekovic, Boone, în timp ce SCM U Craiova i-a avut în formula de start pe Martinic, Siriscevic, Vîrnă, Aleksandrov și Samuels.

Revenit după o accidentare, Siriscevic a pus primele puncte pentru ale meciului și tot el a adus Craiova la un singur punct cu un coș de 3, scor 10-9 pentru Steaua. A urmat însă un run de 13-2 al elevilor lui Toijala, care după primul sfert avea un avans de 9 puncte, scor 29-20, după ce Vîrnă a reușit un coș de 3 puncte la ultima fază. Taylor a pus primele patru puncte din sfertul doi și după reușitele lui Lapornik și Negoițescu, scorul începea să capete proporții, scor 41-24. Cu un Goran Martinic inexistens, Nemanja Aleksandrov a încercat de unul singur să readucă pe SCM U Craiova în joc, înscriind un and-one pe finalul primei reprize, care a redus diferența la 14 puncte, scor 51-37.

Steaua a continuat ofensiva și în sfertul trei, Fraseniuc și Lapornik ducând scorul la 59-39. Zekovic și Martinic au schimbat coșuri de 3 puncte. Aceeași Zekovic și Fraseniuc au dus însă Steaua la un avantaj de 21 de pct la sfârșitul sfertului al treilea, scor 74-53. Până la finalul partidei oaspeții nu au mai avut nicio șansă să revină în joc, tabela arătând la capătul celor 40 de minute scorul de 90-79.

Dragan Zekovic a înscris 22 de puncte, cu 9 recuperări, Luka Lapornik a reușit 17 pct, Iuri Fraseniuc 13 pct, în timp ce Brandon Taylor a adunat 11 puncte, 9 pase decisive și 8 recuperări. De partea cealaltă Ivan Siriscevic a avut 14 pct și 6 recuperări iar Martin Paasoja 13 pct.

După această victorie, CSM Steaua ajunge la 12 victorii cu 4 înfrângeri, în timp ce SCM U Craiova are 8-7.

Steliștii vor juca etapa viitoare la Phoenix Galați, în timp ce SCM U Craiova va primi vizita celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!