Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua nu va primi numărul de bilete solicitat la meciul doi al finalei

Paul Olar

Paul Olar
20.05.2017

Finala Ligii Naționale de baschet masculin dintre U-Banca Transilvania și Steaua CSM EximBank produce un interes uriaș. Biletele pentru primele două meciuri, scoase la vânzare în mediul online, s-au epuizat în aproximativ două ore. Ultimele tichete, disponibile la casieria Sălii Sporturilor Horia Demian, au fost de asemenea vândute în aproximativ o oră.

La rândul lor, oficialii Stelei au solicitat 200 de bilete pentru membrii galeriei. În realitate, gruparea din Capitală va primi doar 104 tichete, fapt care a produs nemulțumirea suflării roș-albastre. Sala Sporturilor are o capacitate de 2.525 de locuri, iar regulamentul prevede ca organizatorii să ofere galeriei oaspete 10%* din totalul biletelor.

Contactați de către site-ul Total Baschet, reprezentanții clubului ardelean au precizat că Steaua a cerut într-adevăr 200 de bilete pentru meciul de vineri, 19 mai 2017. Apoi, bucureștenii au revenit asupra solicitării, spunând că biletele pentru vineri pot fi vândute. Imediat, U-BT a dat drumul la vânzarea biletelor în mediul online, acestea fiind rapid comercializate.

Ulterior, spun reprezentații clujeni, Steaua a făcut o nouă solicitare de 200 de tichete pentru jocul de duminică, 21 mai. Acestea erau însă vândute, cu excepția celor 104, câte are sectorul rezervat galeriei oaspete. Dacă Steaua nu le solicita nici pe acelea, U-BT le-ar fi distribuit imediat propriilor fani. Totodată, clujenii au dat de înțeles că Steaua ar fi putut primi 200 de bilete doar pentru duminică, dacă se cerea din start acest lucru.

În altă ordine de idei, după decisivul cu CSM CSU Oradea, Jandarmeria le-a recomandat clujenilor să nu le vândă oaspeților mai mult de 104 bilete, câte oferă sectorul de sus al sălii, rezervat de ani buni fanilor adverși. Chiar și așa, săptămâna trecută, bihorenii au fost susținuți de peste 300 de fani îmbrăcați în roșu. Aceștia și-au procurat însă bilete online, acolo unde orice suporter are acces.

Meciul doi al finalei Ligii Naționale are loc duminică, cu începere de la ora 19:00. În disputa anterioară, U-BT și-a adjudecat victoria, scor 87-85.   

*Notă - Site-ul nostru a publicat inițial procentul de 20%, însă acea informație a fost corectată.

*Foto - Valentin Todea/sportfocus

13 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    cica
    La meciurile de acasă de abia sunt 200, dar vor 200 la un meci din deplasare. .. cred ca nici măcar aia 100 nu o sa vina . Sau nu pe banii lor.
    La Oradea- sau Sibiu /Mureș - e o alta traditie, sunt mai mulți suporteri la meciurile de baschet, dar și așa doar 10-15% max merg și în deplasări.

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    La meciul 3 si 4
    daca va fi cazul pentru fanii U cate bilete se vor aloca? Gunoie de stelisti care sunt paraleli cu baschetul. Hooo oierilor.

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca n00b :

    Duelul galeriilor
    Ca sa vina tot cs vineri :)

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca n00b:

      Errata
      *ca

      cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    serios ...
    am nenumarati prieteni care ma intreaba daca nu stiu pe cineva care-si cedeaza biletul/abonamentul pentru meci ... iar stelisti vor sa tina sala goala ... pacat ca polivalenta e inca in oregatiri de eurobaschet ca meciurile astea cred ca o umpleau :) ...

    p.s. io zic sa ceara si clujenii 200 de bilete :))

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Discutie inutila
    1.Exact cum s-a intamplat si la meciul nostru de la Tg Mures , conducerea clubului trebuia sa ceara numarul maxim de bilete pentru suporteri. Daca nu faci solicitarea in timp util, adio bilete.
    2. Eu stiam ca e vorba de 10% din capacitate, acum vad ca scrie de 20%, unde gasim si noi ceva oficial !?
    3. Din cate stiu Steaua va juca meciurile din finala in polivalenta nu la sala regimentului de garda.

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      In mod normal 10/100! Protocoalele sportive intre cluburi si ministerul de interne prevad cate 10 procente pentru oaspeti si 10 libere pentru siguranta!

      cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    s-ar putea sa vina
    e posibil ca peluza sud stelista sa fie impreuna cu cei de la UTA, in deplasare la ASU Poli Timisoara si in acest context e posibil sa apara la meciul nostru

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      sapca rosie
      Din cate stiu Peluza Sud a si anuntat pe Facebook ca au destule bilete pentru oricine si ca vor veni in 21 mai la Cluj.

      cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :)
    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/chiar-nu-stiu-sau-doar-se-prefac-peluza-sud-a-abandonat-echipa-de-fotbal-a-stelei-pentru-clona-de-la-baschet-445672.html

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Steaua de la baschet e fosta echipa a Tirgovistei, in ultimul an jucat la Tirgoviste fiind antrenata de Costescu principal si C. Tanase secund! Parca in 2007-2008? Astia de la Steoaia sunt doar clone!

      cu 6 ani în urmă (20.05.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Tocmai
      Nu isi dau seama cat sunt de penibili, ei au razboiul lor cu Jiji dar la baschet e acelasi lucru. Dar cum ei vin la baschet doar fara sa ii intereseze acest sport normal ca nu stiu nici istoria echipei.

      cu 6 ani în urmă (21.05.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    @Cristian Chirita
    Nici macar clona aia fuzionata cu Targoviste nu mai sunt. Steaua Turabo a dat faliment si s-a desfiintat prin 2011. Au creat alta clona pe care au fuzionat-o cu CSM Bucuresti si a rezultat Steaua CSM Eximbank de astazi. :))

    cu 6 ani în urmă (21.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!