Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primeşte vizita celor de la CSU Sibiu în semifinalele LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
07.05.2017

steaua_sibiu

Steaua CSM Eximbank Bucureşti poate încheia seria cu CSU Sibiu în următoarele două meciuri de pe teren propriu, din 8 şi 10 mai.

Steaua a câştigat primul duel, de pe 1 mai, scor 84-79. Asta deşi s-au aflat până spre sfârşitul partidei în spatele adversarilor. Morris Curry a reuşit un meci excelent, cu 28 de puncte, 7 recuperări şi 6 pase decisive, în timp ce de partea cealaltă Kevin Hardy a adunat la rândul său 23 de puncte şi 10 recuperări.

În al doilea meci al seriei, de pe 3 mai, elevii lui Dan Fleşeriu nu le-au dat oaspeţilor nicio şansă. Sibienii s-au impus cu 88-80 şi au reuşit să egaleze seria de playoff la 1. Kevin Hardy a fost din nou cel mai important baschetbalist al ardelenilor, cu  17 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive, în timp ce Morris Curry a fost din nou cel mai bun marcator al roş-albaştrilor ,cu 23 de puncte, dar şi 7 turnovers.

În precedentele două întâlniri de pe teren propriu din acest sezon, Steaua s-a impus de fiecare dată.  În partida din sezonul regulat roş-albaştrii s-au impus cu 77-68, în timp ce în meciul de Top 6 Steaua a câştigat cu 71-57.

Meciul 3 din semifinala LNBM dintre Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi CSU Sibiu va avea loc luni, 8 mai, de la ora 19:45, la Sala Regimentului din capitală. Partida va putea fi urmărită şi pe Digi Sport 4.

Meciul 4 va avea loc miercuri, 10 mai. Dacă va fi necesar un meci decisiv, seria se va muta la Sibiu pe 13 mai.

Seria se desfăşoară în sistemul cel mai bun din 5 partide.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!