Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua primește vizita unei nou promovate

Eduard Popa

Eduard Popa
27.10.2017

steaua poli iasi

CSM Steaua Eximbank București va primi vizita celor de la Politehnica Național Iași în a patra etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Steliștii vin după o victorie concludentă în duelul cu BC Mureș, scor 85-70. Elevii lui Jukka Toijala au dominat din start meciul cu mureșenii și au obținut a doua victorie din trei partide de LNBM. Brandon Taylor a fost cel mai bun om al steliștilor, cu 24 de puncte, 7 pase decisive și 6/7 de la trei puncte.

De partea cealaltă, moldovenii se află în criză. Elevii lui Tsirogiannis au pierdut ambele meciuri jucate în ultima săptămână. „Armăsarii” au pierdut duelul cu SCM U Craiova, scor 101-67, dar și partida din returul primului tur al Cupei României, scor 77-65 cu Timba Timișoara. Ambele meciuri s-au jucat în deplasare, întrucât ieșenii așteaptă ca noua lor sală să fie gata.

 Ultima confruntare datează din 2013, când Steaua a trecut de Poli Iași, scor 91-68.

Partida dintre CSM Steaua și Poli Iași se joacă sâmbătă, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu, începând cu ora 18:00. Meciul nu va fi televizat. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!