Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steaua se întărește sub panou cu Jason Boone

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.07.2017

Steaua CSM EximBank București, vicecampioana Ligii Naționale în 2016-2017, a anunțat transferul baschetbalistului american Jason Boone, acesta semnând pentru un an cu gruparea roș-albastră. Jason a încheiat ultimul sezon în Polonia la TBV Start Lublin, echipă care a terminat pe locul 15 din 17 înscrise. 

În vârstă de 31 de ani, Boone măsoară 2.03 în înălțime, cântărește 116 kg și poate evolua pe pozițiile 4 și 5, Steaua având astfel concurență serioasă sub panou cu 3 jucători valoroși; Boone, Zekovic și Baciu. În sezonul precedent, Boone a bifat 12 meciuri în campionatul polonez, având medii de 11.4 puncte, 7.3 recuperări, 1.1 pase decisive, 15.2 la eficiență, respectiv 28.2 minute jucate în medie pe meci. 

Înainte de a ajunge în Polonia, Jason Boone a evoluat mult timp în Germania la echipe precum BG 74 Göttingen, S.Oliver Baskets și MHP Giants Ludwigsburg, în Turcia la Torku Konyaspor, acolo unde a fost coleg de echipă cu Aleksandar Rasic, actualmente la U-BT Cluj-Napoca, dar și în Franța la Boulogne-sur-Mer. Cel mai important trofeu din cariera americanului este câștigarea FIBA EuroChallenge în 2010 cu Göttingen.

Toate detaliile, știrile și transferurile efectuate de Steaua în această pauză competițională pot fi citite AICI

*Foto: mhp-riesen-ludwigsburg.de

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!