Stiri

Stefan Markovic se retrage din naționala Serbiei

Paul Olar

Paul Olar
24.08.2016

Stefan Markovic a decis să se retragă din naționala Serbiei, după ce a câștigat argintul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Reprezentativa de la Belgrad a pierdut finala duminică, în compania Statelor Unite ale Americii.

“Până în urmă cu câteva zile îmi doream o medalie olimpică. Acum o am. Am jucat trei finale importante pentru Serbia și mă simt privilegiat că am făcut parte din echipă”, a declarat jucătorul pentru cotidianul Novosti.

În vârstă de 28 de ani, Markovic este legitimat la Zenit Sankt Petersburg. El provine din Belgrad și a mai evoluat de-a lungul carierei la formații precum Hemofarm Vrsac, Benetton Treviso, Valencia, Banvit sau Unicaja Malaga.

La Rio, Stefan a înregistrat medii de 6.2 puncte, 3.2 pase decisive și 2.5 recuperări.

*Foto - fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!