Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Nikolic: "Încă este posibil să prindem playoff-ul"

Paul Olar

Paul Olar
18.02.2013

Deși șansele Energiei Rovinari de a prinde un loc în postsezon au fost puse în pericol de înfrângerea suferită la Giurgiu în etapa cu numărul 22, elevii lui Slobodan Nikolic speră să-și atingă obiectivele.

Stefan Nikolic, unul dintre remarcații confruntării încheiate cu scorul de 104-99, le promite fanilor că sportivii gorjeni se vor bate până la capăt, sârbul analizând pentru Total Baschet disputa de la malul Dunării.

Stefan, cum ai descrie încleștarea ?

Partida a fost una crâncenă de la primul minut și până la final. Știam că vom avea viață grea în special că giurgiuvenii au trecut de BC Mureș cu două săptămâni înainte. După părerea mea, principalul aspect ce a făcut diferența este legat de aruncările libere. Adversarii au înscris de 37 de ori de la linia de pedeapsă, pe când noi am fructificat doar 13 aruncări. Asta înseamnă 24 de puncte în plus în favoarea oponenților din Giurgiu, mult prea mult.

Chiar dacă fost o seară mai puțin reușită pentru Energia, tu ai strălucit din punct de vedere individual...

Da, așa este. Sunt mulțumit de felul cum m-am descurcat pe parchet mai ales acum, că am un rol diferit în echipă.

Va fi greu să vă reveniți după acest insucces ?

Nu este ușor să pierdem un joc pe final, având în vedere că eram în avantaj cu 14 secunde înainte de final. Totuși, acesta este sportul și se mai întâmplă. Mai avem 8 meciuri până la sfârșitul sezonului regulat, încă este posibil să prindem playoff-ul, deci nu vom renunța.

*Foto: Zoltan Biro

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    da.....
    Prindem pe dracu !.....

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Albastru :

    din pacate
    ar fi fost frumos un duel oltenesc in play`off , poate la anul !!

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Albastru
    Poate la anu'...Voi aveti la Craiova o echipa frumoasa cu un antrenor profesionist. La noi-numai o echipa frumoasa...in rest sunt interese de familie !

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Albastru :

    mda
    Adevaru ca Slobodan Nikolic nu mi se pare un antrenor meserias, poate ma insel eu, pacat de cei doi jucatori fenomenali pe care`i aveti Darby si Whiseh ... sper sa-i vad in echipa Sudului la all star game. Spectacolul o sa fie la el acasa cu Bureau si Darby in aceasi echipa.

    cu 11 ani în urmă (19.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!