Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Nikolic la primul double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.11.2012

Stefan Nikolic a realizat primul său double-double stagional. Baschetbalistul ex-iugoslav a ajutat-o pe Energia Rovinari să învingă la Constanța, scor 72-63, în etapa a 8-a din Liga Națională de baschet masculin.

Nikolic a bifat 37 minute de joc, perioadă în care a avut 5/14 la aruncările din acțiune, respectiv 5/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte. A adăugat 11 recuperări (trei ofensive), trei pase decisive și o intercepție cu două posesii pierdute pentru un coeficient de 20 la eficiență.

De notat că Nikolic, Louis Darby și David Steffel au contribuit cu un total de 61 puncte din totalul de 72, respectiv cu 25 recuperări din totalul de 41.

Titularii Energiei Rovinari au marcat toate punctele echipei în condițiile în care fiecare jucător din primul cinci a petrecut peste 32 minute pe parchet!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!