Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Stefan Pot este noul jucător al lui CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.01.2015

CSU Asesoft Ploiești a parafat transferul jucătorului sârb Stefan Pot. Sârbul a semnat un contract valabil până în 2018. Pot vine de Vojvodina Nosi Sad, liderul echipă ce ocupă poziția secundă în campionatul Serbiei. În vârstă de doar 20 de ani, Stefan Pot măsoară 1.94 metri și acoperă pozițiile 1 și 2. Sportivul sârb este un internațional la nivel de juniori unde a cucerit argintul la Campionatul Mondial din 2013 iar la Campionatul European U20 din 2014 a cucerit bronzul.

Stefan Pot a avut medii statistice de 15.0 puncte, 5.9 pase recuperări, 5.9 pase decisive și 1.5 intercepții în 14 meciuri jucate pentru Vojvodina, cu o medie de 25.6 minute. Pot a explodat pur și simplu în acest sezon după ce în stagiunea 2013/2014 a terminat cu medii de 5.8 puncte, 2.9 recuperări și 3.8 pase decisive în 22 de meciuri jucate tot pentru Vojvodina Novi Sad.

Sportivul sârb de 20 de ani este un produs al Stelei Roșii Belgrad însă la nivel de seniori a jucat doar pentru Vojvodina Novi Sad. El își așteaptă cartea verde și este pregătit să debuteze pentru CSU Asesoft Ploiești chiar în această săptămână contra Valenciei în EuroCup.

După înregimentarea lui Stefan Pot se reface formula lui CSU Asesoft Ploiești, cu 8 jucători străini în lot.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    9, nu 8
    vezi ca sunt 9 straini in lotul Ploiestiului

    cu 9 ani în urmă (26.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe aditza :

    hmm
    Interesant transfer

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Romani
    Asesoft are nevoie de jucatori romani de valoare in vederea play-off-ului.

    cu 9 ani în urmă (27.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!