Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Steffel, al 5-lea double-double stagional

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.11.2012

Foto: Zoltan Biro

David Steffel a realizat cel de-al 5-lea double-double stagional. Pivotul ceh al Energiei Rovinari a avut o nouă prestație de excepție, de această dată în victoria repurtată asupra lui CSM București, scor 96-88.

Jucătorul în vârstă de 27 ani a bifat 38 minute de joc, perioadă în care a totalizat 7/12 la aruncările din acțiune și 6/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 11 recuperări (3 ofensive), 2 intercepții și a pierdut posesia mingii de două ori. Astfel, David a avut un coeficient de 23 la eficiență.

Steffel a mai realizat double-double-uri în deplasările de la Miercurea Ciuc și Timișoara (cu Timba), respectiv în jocurile de pe teren propriu cu Sibiu și Mureș. Acesta a fost cel de-al doilea double-double consecutiv. De asemenea, cehul își consolidează poziție de lider în ierarhia individuală a Ligii Naționale la recuperări.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bravo
    Bravo Davide !!!

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    steffel
    Probabil este in top 5 centrii din campionat, foarte bun, felicitari

    cu 11 ani în urmă (30.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!