Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sten Sokk – Primul double-double de la sosirea la Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.02.2014

Conducătorul de joc estonian din lotul celor de la SCM Craiova, Sten Sokk, a reușit primul double-double într-un joc oficial din acest sezon competițional, în toate cele trei întreceri în care Craiova este sau a fost angrenată, mai exact Liga Națională, Liga Balcanică și Cupa României.

Astfel, în victoria consemnată de SCM Craiova împotriva formației Energia Rovinari, scor 87-85, Sokk a terminat cu 11 puncte și 10 pase decisive, cifre la care a adăugat și o recuperare, un capac și 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 15 unități. Cele 11 puncte înscrise de jucătorul originar din Estonia au venit pe mâna a 3 aruncări de la mare distanță reușite din 5 încercări, 2 din 2 la linia de libere. Sokk și-a încercat șansa și din interiorul semicercului, încercând 2 aruncări, însă fără rezultat pe tabelă. Aproximativ 36 de minute și jumătate a jucat Sokk împotriva rivalei din Rovinari. 

În 18 prezențe pentru gruparea olteană în Liga Națională din România, Sokk a contabilizat medii de 5.7 puncte, 3.7 pase decisive, 2.1 recuperări și 7.6 în dreptul eficienței, totul în într-o medie 22:59 minute petrecute în teren. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!