Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sten Sokk a reușit cel mai bun meci al său în culorile SCM-ului din Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2014

Componentul celor de la SCM Craiova, estonianul Sten Sokk, a izbutit cea mai bună prestație personală de la venirea sa la Craiova, în meciul pierdut de olteni în fieful formației CSM Oradea, scor 75-76.

Sokk a jucat 25 de minute în confruntarea din Arena „Antonio Alexe”, timp în care a marcat 16 puncte, având de asemenea și 6 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută, totul pentru un indice de 23 de unități la eficiență, cea mai bună cifră din sezonul 2013-2014 pentru jucătorul originar din Estonia. Fundașul Craiovei a terminat meciul cu un procentaj de 83% (5/6) la aruncările de la 2 puncte, respectiv 50% (2/4) de la mare distanță. 

Sten Sokk a fost prezent pe parchet în toate cele 17 meciuri disputa de SCM Craiova până în prezent în sezonul curent, contabilizând medii de 5.4 puncte, 3.3 pase decisive, 2.1 recuperări și 1.3 mingi pierdute, pentru 7.2 la eficiență. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    e bun
    Eu cred ca asta este nivelul la care poate juca.
    Are nevoie de minute si incredere, la Craiova este inconjurat de caractere puternice care probabil I-au tinut frana de mana trasa dar el este jucator. Este cerebral, accelereaza cand trebuie, paseaza cand trebuie, tine mingea si aseaza atacul, are patrundere si shoot si joaca foarte bine blocajul iesire.

    cu 10 ani în urmă (08.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @canguru
      Observatii de fin cunoscator...S-apoi,intuiesc eu bine ca ai radacinile in Craiova?

      cu 10 ani în urmă (08.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    re
    Nu, stiu la cine te gandesti...sunt in schimb prieten f bun cu respectivul care are radacinile in Craiova :)

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      O.K
      Va salut atunci cu prietenie pe amandoi si sper ca va merge bine!

      cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!