Stiri

Steph Curry a adus victoria pentru Golden State Warriors, în ciuda șicanelor lui Chris Paul

Eduard Popa

Eduard Popa
11.05.2019

steph curry chris paul

Golden State Warriors a reușit o victorie decisivă în meciul 6 al seriei cu Houston Rockets. Campioana en-titre NBA s-a impus în fața „Rachetelor” cu 118-113, într-un meci în care nu a jucat fostul MVP al ligii, Kevin Durant, cel care a suferit o accidentare în partida precedentă. 

Fără KD, Golden State Warriors a schimbat din mers ofensiva iar după prima repriză scorul era egal, 57-57. Steph Curry nu reușise însă să înscrie niciun punct, până la începutul sfertului 3, când în sfârșit a marcat primele sale puncte. Ultimele 12 minute i-au găsit pe Warriors într-un dezavantaj de 7 puncte, dar Steph Curry s-a „aprins” și a înscris nu mai puțin de 23 de puncte! 

Astfel GSW s-a impus cu 118-113 și a obținut calificarea pentru a cincea oară consecutiv în finala Conferinței de Vest, după ce le-a administrat celor de la Houston Rockets un 4-2 în semifinală.

Steph Curry i-a condus pe Warriors cu 33 de puncte, în timp ce Klay Thompson a contribuit cu 27 de puncte și Draymond Green a strâns 8 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive. De partea cealaltă, James Harden a adunat 35 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, în timp ce Chris paul a marcat 27 de puncte, cu 11 recuperări și 6 pase decisive. 

Înainte de startul partidei, Steph Curry și Chris Paul au avut parte de un episod mai puțin obișnuit. Fostul dublu MVP al ligii a cerut Toyota Center pentru o oră, timp în care să se antreneze. Când a auzit de acest lucru, Chris Paul a rezervat pentru el terenul de la arena din Houston la exact aceeași oră și nu i-a mai permis lui Curry să își facă siesta, anunță Bleacher Report. Poate așa s-ar explica și faptul că Steph a avut o primă repriză mult sub standardele sale. 

În finala Conferinței de Vest, Golden State Warriors va întâlni câștigătoarea seriei dintre Denver Nuggets și Portland Trail Blazers. În acest moment scorul este 3-3 și meciul decisiv se joacă la Pepsi Center, din Denver, duminică, de la ora României 22:30. 

*foto: Espn.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!