Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Subotic și Dillon completează lista remarcaților a echipei din Oradea în meciul cu BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.05.2014

După ce s-a scris despre principalii remarcați ai formației CSM Oradea în victoria 90-74 în disputa cu BC Mureș, mai exact Sean Denison și William Franklin, acum vine rândul altor doi jucători care au avut un cuvânt greu de spus în acest succes al roș-albaștrilor, extremele Vujadin Subotic și Daniel Dillon.

Subotic a jucat aproape 29 de minute în duelul cu „tigrii” din Târgu Mureș, trecându-și în cont la finele confruntării 15 puncte, 6 recuperări, o intercepție și procentaje de 71% de la 2 puncte, 25% de la mare distanță, respectiv 67% de la linia de fault. În urma acestei linii statistice, în dreptul eficienței acumulate de muntenegrean se regăseau 16 unități. 

De cealaltă parte, australianul Daniel Dillon continuă seria meciurilor foarte bune din postsezon. 30 de minute a jucat Dillon în cea de-a doua victoria a Oradiei împotriva celor din Târgu Mureș, având la final 13 puncte marcate, 7 mingi recuperate, un assist, 2 mingi pierdute și procentaje de 100% din interiorul semicercului, respectic 33% de după linia de 6.75 metri, totul pentru un coeficient la productivitate de 17 unități. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!