Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Subotic și Markovic, principalii artizani ai Oradiei în cel de-al doilea succes cu SCM U Craiova

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2014

Baschetbaliștii de la CSM Oradea au câștigat și meciul secund al seriei cu SCM U Craiova, scor 78-66, succes la care au avut un cuvânt greu de spus muntenegreanul Vujadin Subotic, respectiv sârbul Radovan Markovic. Cei doi baschetbaliști ex-iugoslavi au fost cei mai productivi jucători ai grupării bihorene, 

În primul rând vom vorbi despre Subotic, vioara întâi a echipei pregătite de Achim în această confruntare. Sportivul a fost titular la fel ca și în primul meci, fiind prezent pe parchet preț de 27 de minute pe parcursul jocului. În tot acest timp, Vujadin a avut la aruncări 4/5 de la 2 puncte, 1/1 de la mare distanță și 7/8 de la linia de fault pentru 18 puncte puse pe tabelă. De asemenea, jucătorul originar din Muntenegru a mai contribuit cu 3 recuperări, o pasă decisivă, 4 intercepții, 3 mingi pierdute și un indice în dreptul eficienței de 21 de unități. 

Sârbul Radovan Markovic a început meciul din postura de rezervă, însă până la final a reușit să bifeze mai multe minute decât Subotic, 30 la număr. Markovic și-a trecut în cont 15 puncte marcate, 4 mingi recuperate, 2 pase decisive, o intercepție și o minge pierdută, totul pentru 17 unități la productivitate. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul aflat sub bagheta lui Cristian Achim a terminat cu 50% (1/2) din interiorul semicercului, 50% (3/6) de la mare distanță, respectiv 100% (4/4) de la linia de pedeapsă.

Alți doi baschetbaliști ai grupării de pe malul Crișului Repede au izbutit să termine cu minim 10 la eficiență. Franklin a avut 9 puncte și 8 pase decisive pentru 15 la eficiență, în timp ce Sean Denison a terminat cu 8 puncte, 5 recuperări și 13 în dreptul eficienței. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!