Stiri Vulturi

Super-profit în preliminariile europene pentru China 2019?

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.02.2018

Foto: FIBA

Mingea revine în terenul Europei în preliminariile pentru Cupa Mondială din China 2019. Noul format al calificărilor a reușit să genereze un interes fără precedent. Cele 32 de țări europene angrenate în calificări promit să mențină suspansul în privința calificatelor în faza secundă, până în ultima fereastră din actuala fază. Fanii baschetului care privesc pariurile sportive drept un mijloc de divertisment sunt în căutarea variantelor care îi plasează "la linia de libere" în meciul cotelor. 

Superbet.ro dă cele mai bune cote pentru Preliminariile CM China 2019

După victoria în fața vicecampioanei mondiale și europene Serbia, nemții merg în Georgia unde vor victoria. All time, Georgia a piedut toate meciurile cu Germania. 2.60 cotă pentru ca Georgia să fie în avantaj la pauza mare (pariu 1r1). Georgia a câștigat prima repriză în ultimele trei meciuri jucate, în vreme ce Germania a fost condusă de două ori la intrarea în pauza mare, în ultimele trei meciuri disputate.

Câștigă Georgia - Germania la Superbet.ro 

Pavel Marinov și coechipierii încearcă să răzbune înfrângerile dramatice din ultimele două meciuri, fiecare pierdut la diferență de 2 puncte. Toate meciurile dintre cele două echipe au pus pe tabelă mai multe puncte în repriza a doua decât în prima repriză. Cota 1.90 pentru I<II (mai multe puncte marcate după pauza mare) merită luată pe bilet. 

Cote mărite pe Finlanda - Bulgaria la Superbet.ro 

După victoria în OT contra Rusiei, Franța vrea să se desprindă în clasamentul grupei printr-un succes obligatoriu în fața Belgiei. Singura victorie a belgienilor în acest deceniu în fața francezilor a venit într-un meci fără miză, un amical jucat în 2012. Într-un meci cu o favorită certă e nevoie să pariați ofensiv. Pariul +145.5 puncte vă dublează investiția. Cotă 2.05 pentru -/+ 145.5 TOP2. 

Profită la Superbet.ro de cea mai variată ofertă pentru Franța - Belgia

Deși își domină clar adversarii în meciurile directe, singura partidă pierdută de ruși în fața bosniacilor e chiar partida din prima fereastră a actualelor preliminarii. Învinși în Franța, rușii nu au altă variantă decât victoria contra Bosniei. Forma sportivă a celor două formații le situează în extreme opuse: rușii au un succes în ultimele 5 meciuri, în vreme ce bosniacii au numai o înfrângere în ultimele 5 meciuri. O cotă curajos de jucat ar fi 5.35 pentru 2/1 (Bosnia în avantaj la pauza mare, Rusia învingătoare la final). Adică, 5.35 X miza investită de fanul baschetului în pariul său.

Beturile cu detentă se pun la Superbet.ro

Pariurile responsabile pot face baschetul cel mai intens sport.

Iar oferta Superbet e una făcută de bookmakeri care iubesc baschetul!

Pont: Când vă deschideți cont la Superbet.ro, primiți înapoi jumătate din miza primului pariu, în eventualitatea în cazul în care nu iese ce ați jucat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!