Stiri

Supercupele Italiei și Spaniei, în acest weekend, la TVR HD

Eduard Popa

Eduard Popa
20.09.2017

supercupa spaniei baschet tvr hd

Fanii baschetului românesc s-au arătat extrem de încântați de surpriza pregătită în această toamnă de Televiziunea Română: televizarea partidelor din primele ligi ale Spaniei și Italiei, în speță Liga Endesa și Lega Basket Serie A.

Astfel, Televiziunea națională a anunțat că va transmite săptămânal, prin TVR HD, un meci din liga spaniolă şi două partide din liga italiană. Potrivit programului de pe site-ul oficial al Televiziunii Române, transmisiunile vor începe cu meciurile din SuperCupele Spaniei și Italiei.

Programul pentru săptămâna aceasta arată astfel:

SuperCupa Spaniei

Vineri, 22 septembrie, ora 20:30: Valencia Basket vs Unicaja Malaga  

Vineri, 22 septembrie, ora 23:00: Gran Canaria vs Real Madrid 

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 20:30: Finala SuperCupei Spaniei 

SuperCupa Italiei

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 18:30: Armani Milano – Trento

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 23:00: Reyer Venezia – Sassari

Duminică, 24 septembrie, ora 19:00: Finala Supercupei Italiei

Totodată, pe 29 septembrie, TVR HD va transmite meciul dintre FC Barcelona și Baskonia, pe 29 septembrie, de la ora 22:00, iar pe 1 octombrie, de la ora 19:30, partida dintre Real Madrid și Andorra, ambele contend pentru prima etapă din cadrul primei ligi a Spaniei.

*foto: rtve.es

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!