Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Suporterii lui CSU Sibiu, din nou în Cartea Recordurilor

Eduard Popa

Eduard Popa
12.05.2019

Suporterii lui CSU Sibiu, din nou în Cartea Recordurilor

csu sibiu revista

CSU Fans Magazin, singura revistă de baschet din România, a sărbătorit numărul 200 cu o ediţie specială, care are 24 de pagini în formatul 1×1.6 metri. Revista a intrat sâmbătă, înainte de primul meci al seriei dintre CSU Sibiu și SCM U Craiova în Cartea Recordurilor.

Proiectul este realizat de Asociaţia ”Al 6-lea jucător” şi a avut ca scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu – statuia lui Elemer Tordai. 

Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!