Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surpriză plăcută! Craiova - Steaua, în direct pe internet

Costin Marinescu

Costin Marinescu
09.10.2013

Surpriză plăcută pentru fanii baschetului care nu pot ajunge miercuri seară în Sala Sporturilor din Craiova pentru a urmări partida dintre SCM U și Steaua CSM Eximbank București.

Meciul va fi transmis în direct pe internet prin intermediul site-ului ghidsportiv.ro.

SCM U Craiova - Steaua CSM Eximbank București va începe la ora 19. Ambele echipe au câștigat în prima rundă a noului sezon din LNBM.

Partida este cu atât mai interesantă cu cât meciul dintre SCM Craiova 2 și Steaua din returul primei faze a sezonului trecut al Ligii 1 masculin a fost marcat de scandal după ce oltenii, pentru a răzbuna atât înfrângerea drastică din tur cât și un eșec din urmă cu câțiva ani l-au folosit pe Travis Bureau, fără drept de joc la acel nivel. Craiova a pierdut partida cu 0 - 20.

8 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .......
    Vad ca, Craiova,anul asta, a inceput sa fie ''evitata'' de posturile de televiziune (exceptand poate Cupa).....singurii care pierd sunt iubitorii de baschet de la noi din tara!.....cine naibii se uita la Chiajna?????....cum promovam baschetul?..difuzand meciuri cu 27 spectatori in sala?????....domnilor incepeti sa cititi de MANGEMENTUL VISUAL!....desigur, sagetile nu sunt indreptate catre autorul articolului sau catre acest site!

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Nu ma deranjeaza :)
      Eu prefer mai degraba sa jucam netelevizati cu o sala plina la o ora rezonabila, decat sa stabileasca Digi ca ora de start 17:00 cum s-a intamplat in Cupa, cand asistenta a fost clar mai redusa fata de un meci obisnuit

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Acum sincer, fiecare echipa ar putea sa isi cumpere un webcam bunicel sa il conecteze la un laptop (chiar si cel care tine scorul) cu o conexiune de internet (toate lumea are 100mbs macar) si sa se faca un live video sa vada toata lumea meciul. (stiu ca bc mures are asa ceva).

    Eventual cu link chiar pe frbaschet -defapt chiar ei sa sponsorizeze cu cate un web-adica stiu ca se inregistreaza partidele de ce nu pot fi si toate difuzate?

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    transmisii
    se dau 3 meciuri Ploiesti - Pitesti , Sibiu - Oradea si Mures -Medias
    de ce ar fii Craiova ? anul trecut a fost sala noua si de aceea se faceau atatea transmisii
    acum are Ploiesti sala noua si vor avea ei prioritate
    e vb de banii investiti

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .....
      Pentru ca joaca baschet!....are sala plina!.....asa propagi fenomenul baschet, nu transmitand meciuri cu 27 spectatori in sala!

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    si celelalte echipe nu joaca...numai voi! numai transmitand Craiova care e un adevarat fenomen baschetbalisitic...de data asta nu a-ti fost alesi , ce mare suparare...nici Rovinari nu s-a transmis ..si?

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova Vladut10:

      .....
      ...nu-i nicio suparare,oricum ma duc la toate meciurile pe care le jucam acasa,ideea era ce transmitem?....chiajna cu 27 spectatori?

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Pai daca nu ar fi Craiova si cele 4500(0) de camasi verzi(scuze albastre), suflarea baschetbalistica ar sortita pieirii, precum soarele intr-o seara de iarna. Traiasca camasile roz(scuze, albastre)!:))

    Bun sa redevenim seriosi....daca transmiti Craiova, ce poate invata un tanar de la Dzambic, Popescu sau Dragusin? Lucruri bune precis...asa ca mai bine nu

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!