Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Dani Mâinea a semnat cu CSA Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
25.07.2019

Surse. Dani Mâinea a semnat cu CSA Steaua

dani mainea steaua

Conform surselor Total Baschet, Ștefan Daniel Mâinea este noul jucător al celor de la CSA Steaua București. Formația militară ar fi a patra echipă din cariera tânărului baschetbalist român, după CN Aurel Vlaicu, Dinamo București și Athletic Constanța.

Dani Mâinea a debutat la seniori la CN Aurel Vlaicu, formație alături de care a fost aproape să promoveze în Liga Națională în 2017. A făcut apoi pasul la Dinamo București, acolo unde a jucat constant minute importante într-un sezon nu foarte fast al formației alb-roșii. În stagiunea precedentă, Dani a adunat 27 de partide pentru Athletic Constanța, în grupa valorică B și în grupa galbenă. El a avut medii de 11,1 puncte, 3,9 recuperări pe meci, pentru 10,4 indice al eficienței în 22:40 minute.

CSA Steaua trece printr-o tranziție importantă, după numirea fostului internațional român Cătălin Burlacu la conducerea echipei, în locul lui Sasha Ocokoljic.

Dani este fratele geamăn al lui Cristi Mâinea, cel care în stagiunea precedentă a evoluat la CSO Voluntari. Cei doi au câștigat în 2016 titlul național la U20 când evoluau pentru CN Aurel Vlaicu. Ambii au fost numiți în echipa turneului desfășurat atunci la Focșani, alături de nume precum Bobe Nicolescu, Marius Ciotlăuș sau Wilhelm Brosser.

*foto: facebook Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Steaua
    Bun rău copilul,felicitari pt acest transfer!

    cu 4 ani în urmă (25.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!