Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse: "Kevin" Calotă a semnat cu CSM Mediaș

Valentin Todea, Eduard Popa

Valentin Todea, Eduard Popa
30.07.2019

Surse: "Kevin" Calotă a semnat cu CSM Mediaș

CSM Mediaș face o mutare importantă pe piața transferurilor. Astfel, conform surselor noastre, Octavian Popa Calotă a semnat cu echipa din județul Sibiu o înțelegere valabilă pentru un sezon. Jucătorul român este prima noutate a medieșenilor pentru următorul an competițional.

Conducătorul de joc a petrecut stagiunea trecută la SCM Timișoara, sezonul 2018-2019 fiind mai scurt pentru acesta, după o accidentare și un diferend cu conducerea clubului bănățean.

În 19 partide în sezonul precedent al LNBM, Popa Calotă a înregistrat medii statistice de 7.5 puncte, 2.7 pase decisive și 2.7 recuperări în aproape 20 de minute de joc. În Cupa României, baschetbalistul a avut 12.3 ppg, 4.3 recuperări și 2 assist-uri pe meci în cele trei întâlniri în care a evoluat.

În vârstă de 34 de ani, Octavian Popa Calotă este unul dintre cei mai apreciați fundași români și a mai jucat de-a lungul carierei pentru BCM U Pitești și BC CSU Sibiu. Acesta a evoluat alături de naționala României la EuroBasket 2017.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!