Stiri

Surse. Vlad Moldoveanu a semnat cu Ifaistos Limnou, echipă din primul eșalon al Greciei

David Istrate, Valentin Todea

David Istrate, Valentin Todea
01.08.2019

Sezonul precedent a fost unul dificil pentru Vlad Moldoveanu, jucător ce a avut mai multe probleme de sănătate care l-au ținut departe de teren. Cu toate acestea, sportivul de 31 de ani a continuat să se pregătească și va juca în Grecia în sezonul următor.

În cursul acestei zile (01.08), Vlad Moldoveanu a publicat, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, niște postări prin care sugera că a semnat un nou contract pentru următoarea stagiune. Acesta a oferit un indiciu, punând și steagul Greciei și dând astfel de înțeles că aceasta va fi țara în care va evolua.

Conform surselor Total Baschet, noua echipă a lui Moldoveanu este Ifaistos Limnou, o formație localizată în insula grecească Lemnos. Aceasta este foarte recunoscută pentru faptul că Vassilis Spanoulis, legendarul baschetbalist grec, și-a început cariera acolo, pe vremea când aceasta se numea Gymnastikos S. Larissas.

În acest moment, Ifaistos Limnou evoluează în primul eșalon al Greciei, așa că Vlad Moldoveanu va avea câteva adversare puternice: BC Panathinaikos, AEK Atena, PAOK Salonic sau BC Promitheas. De asemenea, rămâne de văzut cum se va finaliza situația în cazul lui Olympiakos, formație ce este foarte posibil să joace în liga a doua în sezonul viitor.

În anul competițional 2018-2019, Vlad Moldoveanu a făcut parte din lotul lui U-BT Cluj-Napoca, formație pentru care a evoluat în doar 5 partide în Liga Națională. Acesta a avut medii de 10.5 puncte, 4 recuperări și 1.8 pase decisive.

*foto: totalbaschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Constanța ionika :

    disponibil
    Pai inseamna ca printisorul e sanatos, nu merita si el o convocare la nationala? FRB baga o fisa , vezi poate mai iese de o suspendare . De pe planeta!

    cu 4 ani în urmă (02.08.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Hmm
    E o oportunitate buna de a incerca sa revina la nivelul lui obisnuit, doar sa fie sanatos. Echipa de mijlocul clasamentului in Grecia, care a jucat primul tur de playoff sezonul trecut. Bafta.

    cu 4 ani în urmă (02.08.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!