Stiri Juniori U17 Masculin

Susține Baschetul Juvenil Românesc - Redirecționează 2% din impozitul pe venit

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.05.2016

 

Baschetul a devenit un sport care câstigă popularitate în rândul publicului românesc. Dovada o reprezintă numărul mare de spectatori prezenți în tribunele Sălilor Polivalente din țară pe parcursul campionatelor de seniori, în special în faza playoff-ului când asistăm la marea majoritate a meciurilor disputate cu casa închisă. Acest lucru a contribuit la o crestere în rândul tinerilor practicanți ai sportului cu mingea la cos, iar ediția 2016 a Ligii Naționale de Mini si Baby Baschet a strans la start peste 200 de cluburi, adică aproximativ 2500 de copii.

În sezonul 2016/2017, cu sprijinul partenerului Brenntag, Total Baschet a mediatizat Turneele Finale de Juniori si a prezentat zilnic desfăsurarea acestora alături de interviuri si performerii zilei. Pentru sezonul 2017/2018 ne-am propus mediatizarea integrală a Campionatelor Naționale de Juniori, la toate nivelele, într-o secțiune special dedicată unde se vor regăsi rezultatele complete. Însă acest pas implică muncă asidua si ore întregi dedicate baschetului juvenil.

Noi, la Total Baschet, considerăm că performanțele se clădesc în timp si doar cu o fundație bine definită. Fundația este baschetul juvenil românesc, iar acesta merită să se afle într-un plan principal. Mediatizarea contribuie la dezvoltarea sectorului juvenil acordându-i o expunerea cuvenită în lumea sportului românesc, atât practicanților cât si baschetului în principal. Această expunere se transformă în oportunitate pentru sponsori, care vor dori să investească într-un sport spectaculos, iar atragerea lor va îmbunătăți condițiile de practicare a tinerilor baschetbalisti. Cresterea condițiilor va contribui la cresterea numărului de potențiali sportivi de performanță, ceea ce în timp se va simți la vârful piramidei prin rezultatele obținute la nivel de seniori.

În sezonul 2017/2018 dorim să devenim ambasadorul baschetului juvenil românesc si o putem face numai cu sprijinul vostru. Contăm pe voi în susținerea baschetul juvenil românesc prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit datorat (si deja achitat) pentru anul 2016 prin completarea si semnarea formularului 230 (pe care îl puteți descărca de AICI - personalizat deja cu datele entității non-profit care promovează acest proiect). Trebuie doar completatele datele dumneavoastră de identificare, în căsuțele de la punctul I "Date de identificare a contribuabilului" respectiv semnătura în partea de jos unde este specificat "Semnătura contribuabilului". După aceea, formularul completat (un singur exemplar) trebuie depus personal, sau prin posta romana, la Administratia Finantelor Publice de la domiciliul dumneavoastră. Termenul limită de depunere este 25 mai 2017.

Pentru a lua legătura cu noi, va rugăm sa ne contactaţi la adresa contact [at] totalbaschet.ro.

Va mulţumim!

Puteţi descărca formularul 230 şi apăsând pe acest link

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!