Stiri

Suspendare drastică în Belgia pentru un jucător care a agresat un arbitru (Video)

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.04.2019

Elias Lasisi a fost suspendat până la finalul anului 2019 după ce a agresat un arbitru în meciul jucat de echipa sa, BC Oostende, contra lui Liege Basket. Comisia de idsciplină a Euromillions Pro Basketball League a fost trașnantă și pe lângă perioadă de suspendare a dictat și o amendă în cuantum de 2.500 de euro.

Lasisi este un jucător belgian în vârstă de 27 de ani iar arbitrul pe care l-a agresat în meciul de pe 9 aprilie este Nick Van den Broeck. Acțiunea jucătorului de la Oostende la trimis direct la podea pe oficial.

Oostende a făcut apel dar nu s-a luat în calcul reducerea perioadei de suspendare.

Mai jos puteți urmări imaginile în care Lasisi l-a bruscat pe arbitrul Van den Broeck:

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    :))
    ...si arbitrul sare ca-n piscină. As zice că e chiar simulare. Jucătorul l-a atins într-adevăr, dar plonjonul e de prost gust.

    cu 4 ani în urmă (11.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!