Stiri Cupa României Feminin

Suzana Milovanovic: "Nu vreau să subestimez Oradea"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
20.09.2014

Suzana, ai revenit la echipă pentru încă un sezon. Ce părere ai despre noile componente ale lotului?

Mă bucur că am revenit. Avem o echipă puţin diferită faţă de anul trecut. Jucătoarele nou-venite sunt tinere şi talentate, sunt sigură că se vor adapta bine în echipă şi ne vor ajuta să ne atingem obiectivele

Ai reuşit un meci bun la Bucureşti în Supercupă dar echipa a pierdut drastic. Cum au recționat jucătoarele după această înfrângere?

Mulţumesc de apreciere, dar nu cred că se poate spune despre cineva că a făcut un meci bun când echipa a pierdut cu 30 de puncte. Ne-am simţit ruşinate şi dezamăgite după partidă, dar ne-am învăţat lecţia. La următorul antrenament am încercat să dăm totul pentru a fi sigure că o asemenea înfrângere nu se mai poate întâmpla în viitor. Vom încerca să demonstrăm lucrul acesta săptămâna viitoare când jucăm împotriva lor în campionat.

Veţi întâlni un adversar mai facil în Cupa României. Ce rezi despre dubla împotriva echipei din Oradea?

Nu vreau să subestimez Oradea dar cred că nu vom avea probleme să trecem de ele. Vom pregăti cu atenţie meciurile şi sperăm să ne calificăm în turul următor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!