Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sydney Wallace s-a alăturat campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.10.2017

Sydney Wallace

Campioana României a decis să aducă o nouă jucătoare străină după ce s-a confruntat cu probleme de lot în ultima săptămână. Webb, Părău și Dzankic nu au jucat la ultimul meci când s-a apelat și la veterana Dragoslava Mikes, a 7-a stranieră din lista trimisă de club la federație.

Sydney Wallace este fundaș, împlinește în decembrie 24 de ani și a jucat ultima dată la Toulouse, în Franța. Aceasta a evoluat patru pentru Georgia Tech începând din 2011, cu cele mai bune medii în ultimul an: 13,1 puncte/meci, 2,6 recuperări, 2,6 pase decisive și 2 intercepții. În ultimul sezon în NCAA a evoluat doar în 14 meciuri, suferind o accidentare la ligamentele incrucișate la finalul anului 2014, după reușita cu care a trecut de 1000 de puncte în carieră. În sezoanele anterioare a jucat între 28 și 34 de meciuri. În 2016 s-a antrenat în presezon cu formația de WNBA, Minessota Lynx, dar nu a fost reținută în lot.

În noiembrie 2016 a mers în Elveția, la BBC Les Portes du Soleil Troistorrents pentru care a jucat în doar două partide, cu medii de 19 puncte, 8,5 recuperări și 37 de minute. În ianuarie 2017 s-a mutat în Franța, la Toulouse Metropole Basket. În liga secundă franceză a jucat în 7 partide, cu medii de 20 de puncte, 5,6 recuperări, 1,4 assist-uri, 2,3 intercepții și 2,4 mingi pierdute, în aproape 35 de minute/meci.

Sydney Wallace apare deja în lotul celor de la ACS Sepsi SIC pentru EuroCup și va debuta pentru noua sa formație în primul meci pe care alb-verzile îl joacă în competiția europeană. Energa Torun – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se joacă joi de la ora 19.

*foto: sepsi-sic.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!