Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szászgáspár: "Echipa suferă în continuare la capitolul omogenitate"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
18.10.2013

La conferința de presă organizată la finalul jocului dintre BC Mureș și BC Timișoara banca tehnică a gazdelor a fost reprezentată de secundul Szászgáspár Barnabás (foto, dreapta), care a spus printre altele că este posibil ca în scurt timp ca să fie adus un alt coordonator în locul lui Mitchell:

„Ne-am așteptat să fie un meci foarte greu, Timișoara fiind una dintre echipele puternice ale campionatului. Ne-au preluat de departe, nu am fost lăsați să încercăm multe de la distanță, am avut doar 15 aruncări încercate de trei puncte, ceea ce pentru noi este foarte puțin. De aceea am avut multe mingi în adâncime, și deși nu se poate spune că pivoții noștri au jucat extraordinar, totuși au avut o contribuție majoră la victorie. Din păcate echipa suferă în continuare la capitolul omogenitate, mai avem mult de lucru la acest aspect. Avem un mare minus prin faptul că Mitchell nu se acomodează, sperăm ca să putem aduce pe cineva pe postul lui. Vom avea o discuție cu el săptămâna viitoare și vom vedea ce se va întâmpla, dar avem nevoie de mai mult decât cele zero puncte de la Pitești, și un singur punct azi.”

Chestionat asupra faptului că nici Peciukas nu a strălucit, Szászgáspár a opinat:

„El este știut de adversari, și a fost extrem de bine păzit. Tocmai de aceea avem nevoie de bancă, pentru ca în acest caz să existe cineva care să-l poată înlocui.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!