Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szabolcs Santa s-a transferat la Energia Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.06.2015

Energia Târgu Jiu și-a asigurat serviciile jucătorului român Szabolcs Santa. În vârstă de 28 de ani pivotul a jucat în stagiunea precedentă tot în Oltenia, la SCM U Craiova, echipă alături de care a bifat prezențe și în Liga Balcanică.

Szabolcs Santa a bifat 21 de prezențe în stagiunea recent încheiată a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în care a strâns medii statistice de 5.1 puncte și 3.4 recuperări în 14.3 minute. În Liga Balcanică, pivotul ce măsoară 2.09 metri a avut medii de 7.0 puncte și 5.1 recuperări în 19 minute jucate în cele 14 partide.

În cariera sa, Szabolcs Santa a jucat numai în România, la echipe precum BC Mureș Târgu Mureș, U BT Cluj-Napoca, Steaua CSM EximBank și SCM U Craiova.

Szabolcs Santa este al patrulea jucător român care ajunge în această la Energia Târgu Jiu după Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți și Dragoș Andrei, fostul său coleg de la SCM U Craiova.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    incredibil
    nu vreau sa fiu rautacios, dar e incredibil cum acest jucator poate activa in prima liga. are 2 maini stangi si alearga de parca ar tracta o remorca plina. chiar nu exista pivoti romani in ligile inferioare care sa joace mai bine?

    cu 8 ani în urmă (09.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!