Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Drumul nu s-a terminat, dar sperăm că reușim să încheiem această serie pe teren propriu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș a furat avantajul terenului propriu de la CSM CSU Oradea, după ce a câștigat meciul 2 al finalei LNBM cu scorul de 77-71. Antrenorul principal al trigrilor, Szaszgaspar Barnabas a vorbit despre cele întâmplate la Oradea în primele două jocuri în cadrul unei conferințe de presă:

„Un meci foarte echilibrat, foarte echilibrat, demn de o finală. De această dată ne-am luptat foarte mult și nu am repetat greșelile din primul meci. Băieții mei au jucat foarte bine în această seară.

Am lăsat niște spații libere pe colț, de unde se vede și pe statistică, Oradea nu a reușit să marcheze. A funcționat bine apărarea noastră. Din păcate la recuperare încă suferim, deoarece ne-au dominat iarăși. Una peste alta am obținut o victorie importantă. Ne mutăm la Târgu-Mureș. Drumul nu s-a terminat, dar sperăm că reușim să încheiem această serie pe teren propriu.

Oradea a schimbat apărarea în debutul reprizei a 2-a. A apelat la un matchup foarte agresiv. Noi am făcut niște greșeli și ne-a oprit ritmul. În acele cinci minute arbitrii au lăsat jocul mai agresiv, dar am trecut cu bine peste acel moment. Am punctat și pas cu pas am reintrat în control.

Este o finală echilibrată. Orice detaliu contează. Oradea are o rotație mai lungă, folosește în mod obișnuit zece jucători, așa că are resurse să beneficieze de contribuții importante din partea oricui. Oricând poate să apară cineva care să facă diferența. Urmează două meciuri la Târgu-Mureș. Ambele sunt deschise oricărui rezultat. Este o finală disputată.”

foto:Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Hai Bc Mures
    Doamne ajuta sa câștigăm cele doua meciuri de acasă si sa iesim campioni! HAI BC MUREȘ! HUJ HUJ HAJRÁ!

    cu 7 ani în urmă (24.05.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      5contra5
      Doar maxim 5jucãtori pot fi într-o echipã timp de 40 de minute. :-) Hai CSM-U, Hajrá vörös oroszlánok.

      cu 7 ani în urmă (25.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!