Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Sperăm să ne întoarcem cu cel puţin o victorie de la Oradea”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.05.2016

Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin 2016 este aproape de start. Antrenorul lui BC Mureș, Szaszgaspar Barnabas a prefațat într-o conferință de presă a treia finală pe care BC Mureș o va disputa în ultimele patru sezoane. Tânărul tehnician al mureșenilor a vorbit despre atuurile formației din Oradea și consideră că cei trei americani ai bihorenilor sunt cei care pot face diferența în orice moment. BC Mureș a pierdut totate meciurile din acest sezon cu CSM CSU Oradea, dar Szaszgaspar Barnbas sper ca acest fapt să le ofere jucătorilor săi o extra motivație:

„Toată lumea şi-a pus umărul la această finală, începând cu primele antrenamente din august anul trecut. Mă bucur că am adus bucurie acelor suporteri minunaţi, care ne au susţinut pe parcursul întregului campionat. Este o finală care îţi poate da aripi şi energie cu care putem aborda finala. Va fi un duel foarte echilibrat. Oradea este o echipă foarte puternică, îi respectăm, dar şi ei sunt oameni. Cunoaştem punctele lor forte, dar şi cele slabe. Ne pregătim cu toate puterile să-i surprindem şi sperăm să ne întoarcem cu cel puţin o victorie de la Oradea.   

Avem mici probleme medicale, sperăm că ele se vor rezolva până la prima partidă de la Oradea. Băieţii sunt  mobilizaţi, sunt foarte pozitivi, au lucrat foarte bine, şi sunt convinşi, dacă vom avea probleme medicale, ceilalţi vor strânge din dinţi şi vor suplini lipsurile. Avantajul orădenilor poate fi faptul că ei lucrează de foarte mult timp cu acelaşi antrenor, dar şi la noi sunt jucători care evoluează de mai multe sezoane la noi. 

Oradea are trei americani foarte buni, individualităţi care pot face diferenţa, ambele echipe joacă un baschet de echipă, şi noi încercăm să facem acelaşi lucru. Din păcate sezonul acesta nu am câştigat nici un meci împotriva Oradei, dar cred că acest aspect va da un plus de motivaţie jucătorilor noştrii.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!