Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Venim după o perioadă destul de încărcată și grea pentru echipa noastră”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.10.2017

BC Mureș și SCM U Craiova se întâlnesc în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Tehnicianul gazdelor, Szaszgaspar Barnabas a vorbit despre ultima perioadă a echipei și confruntarea de vineri.

„Venim după o perioadă destul de încărcată și grea pentru echipa noastră. După schimbările de lot, am avut în 10 zile trei meciuri foarte grele, din care două deplasări. Aici aș vrea să menționez și trebuie să recunosc, ca am căzut în capcana victoriei. Capcana victoriei, pe care am urmărit-o în ambele meciuri cu Piteștiul, meciurile fiind la trei zile. Am forțat victoria, mai ales marți și am încercat calificarea și după cum ați văzut, am obținut victoria, pe care o meritam. Din păcate, pe unele posturi am suprasolicitat jucătorii, mai ales pe postul de fundaș, trebuie să recunoaștem.

Urmează un nou meci vineri, trebuie să ne recuperăm cât mai repede. Din păcate, nici accidentările nu ne-au ocolit, avem mici probleme, dar sperăm ca până la ora meciului să se rezolve și să arătăm altfel. Eu zic că în primele două partide am arătat prospețime, am arătat agresitivate în atac, am arătat un joc destul de bun și colectiv. Trebuie să ne regăsim această prospețime și să arătăm altfel la meciul de vineri.”

Partida din „Junglă” este programată vineri, 13 octombrie, cu începere de la ora 18.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!