Stiri Liga I Masculin

T.F Liga 1 M - Cuza Sport Brăila a obținut primul succes la ultimul meci al turneului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.06.2017

Cuza Sport Brăila a câștigat partida jucată cu Politehnica Iași, care a contat pentru ultima etapă a turneului final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin.

Formația de la Dunăre a avut o revenire de senzație. Prima repriză a aparținut clar ieșenilor care au avut un vantaj și de 18 puncte. La pauză diferența era una de 16 puncte, 45-29. Brăila a dat semne de revenire în sfertul secund când a recuperat 5 lungimi. Iașiul a continuat să se mențină la conducere până înaintea ultimelor două minute. Căpușan a înscris ultimele 4 puncte ale meciului și a decis soarta partidei, Cuza Sport Brăila a învins Ploitehnica Iași cu scorul de 82-79.

Andrei Căpușan a fost principalul artizan al formației învingătoare cu 26 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Andrei Damian a terminat cu 17 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

Howard Crawford Jr. a fost cel mai bun jucător de la Iași cu 28 de puncte, 11 recuperări și 2 pase decisive. Jermale Jones a terminat cu 19 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Cuza Sport Brăila și Politehnica Iași au încheiat turneul final de promovare cu o victorie și două înfrângeri. Cele două formații așteaptă rezultatul meciului din CN Aurel Vlaicu și Timba Timișoara pentru a vedea dacă se mai gândesc la promovare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!