Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M – Politehnica Iasi ar fi folosit un sportiv fără drept de joc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.06.2017

O greseală de amatori a managementului Politehnicii Iasi i-ar putea costa calificarea în Liga Națională de Baschet masculin. Conform unei informații, gruparea din județul Iasi ar fi folosit, în cele două jocuri susținute la Turneul Final de promovare de la Bucuresti, un sportiv fără drept de joc în Liga I.

Site-ul nostru a cerut un punct de vedere oficial al conducerii CS Politehnica Iasi, însă până la această oră reprezentanții grupării din Copou au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect. Sursele Total Baschet indică că informația este corectă, iar iesenii riscă descalificarea din competiție si o amendă de 2.500 de euro.

În primele două jocuri Politehnica Iasi a câstigat un meci, cu gazdele Aurel Vlaicu si a pierdut duelul cu Timba Timisoara, iar o victorie în confruntarea de mâine cu Cuza Sport Brăila, coroborat cu victoria Timbei în fața bucurestenilor, ar fi echivalat cu calificarea în LNBM.

Iesenii nu sunt singurii care s-a confruntat cu probleme administrative. Timba Timisoara nu a putut conta pe Mario Lazăr la Turneul Final deoarece împrumutul acestuia la gruparea bănățeană a expirat pe data de 31.05.2017, iar pivotul nu a avut drept de joc.

Vom reveni cu informații!

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara csapo.eugen :

    ..
    Totusi..despre ce jucator e vorba?

    cu 6 ani în urmă (04.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalftw :

    Razvan Vatra
    Ceva de genul problema cu o dubla legitimare, dubla legimitare care a expirat la 1 iunie. In mare despre asta e vorba, dar nu stiu detalii

    cu 6 ani în urmă (04.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalftw :

    Oricum
    Aproape la fel de slab pregatiti si cei de la Timba, care nu au putut sa l folseasca pe Lazar pentru ca i a expirat viza de pe legimitatie (din nou, sau ceva de genul).

    Din cate am inteles problema celor de la Iasi se va rezolva, fara forfait, oricat de mult si ar dori asta cei de la Vlaicu

    cu 6 ani în urmă (04.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Timba
    Și totuși Lazăr la un meci a fost trecut pe foaie. Asta ce o fi însemnând? Nu sunt si ei in aceeasi situatie ca si Iasul? Amenzile le vor plati sponsorii dar o descalificare ii va speria si pe altii. Scenariu pentru azi: Timba nu își va apară corect șansele .

    cu 6 ani în urmă (04.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!