Stiri Liga I Masculin

T.F. Liga 1 M - Timba Timișoara a trecut clar de Politehnica Iași

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.06.2017

BC Timba Timișoara a avut o misiune ușoară în fața Politehnicii Iași, pe care a învins-o cu scorul de 95-71 (25-16, 26-18, 20-20, 24-17).

Formația de Bega s-a desprins după startul de meci și nu a mai cedat inițiativa până la final. Elevii lui Bogdan Murărescu au avut procentaje excelente din acțiune, 63% (23/36) de la 2 puncte și 43% (14/32) de la 3 puncte. Timba dominat lupta la recuperare și a livrat de două ori mai multe pase decisive decât Politehnica Iași.

Mirko Kovac a fost cel mai bun marcator al partidei cu 24 de puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Marius Deconescu a încheiat cu 20 de puncte și 3 recuperări, în timp ce Brank Cuic a fost din nou aproape de un  triple-double, 19 puncte, 12 recuperări și 8 pase decisive.

Jermale Jones a fost cel mai bun jucător al Iașiului cu 15 puncte, 6 pase decisive și 3 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!